Høyt og lavt, det har jeg alltid vært. Den gang bloggen ble opprettet var jeg i flybransjen og syslet til sjøs på fritiden. #DenFlygendeSjøku var et naturlig navn og en fin hashtag i sosiale medier tenkte jeg. Mye har skjedd siden den gang og nå er jeg heltids #sjøquinde, vingene er lagt på hylla inntil videre.

Hvorfor blogg? Det er viktig å lufte ventilene. Det mener jeg er sunt for kropp og sjel og alt det andre som surrer rundt oppe i hjernebarken og kroppen for øvrig. Innimellom kan man få akutt sirkulasjonssvikt av ting man ser og leser, øynene blør og hjernen klør. Så derfor denne bloggen. Jeg må ventilere litt en gang i blant om livets gang det være seg en tur på butikken eller andre viktige ting som feks. bruk av blinklys og det faktum at folk ikke klarer å ta med seg bæsjeposen hjem.

75-modell oppvokst i de østre daler og på loftet hjemme hos mor og far ligger albumene med bilder fra ungdomstida. Der ligger det også noen permer med stiler og materiell fra min «produksjon» de tre årene jeg frekventerte ungdomsskolen og fra mine spede forsøk på å karre til meg artium (det gikk dårlig, ble to forsøk i GK Allmenne Fag).

Jeg har alltid vært glad i å skrive, kanskje ikke uten grunn at mitt favorittfag på skolen var nettopp norsk. Og eg har ikkje noko i mot nynorsk heller eg! Så ikkje bli overraska om eg plutseleg skriv eit innlegg på Ivar Aasen’sk, eg har ikkje mista medvitet av den grunn.

Om du leter etter sminketips, fashion, hvordan-holde-deg-slank-artikler og tåkete interiørbilder i svart, hvitt og grått må du nok lete videre. Ei heller vil du finne rapporter fra halsbrekkende stunts ute i naturen. Glitter, glam og fjellklatring er det lite av i min verden men jeg er dyktig på å få små kaktuser til å bli store. Men selv om jeg er sjøquinde er jeg glad i å gå på ski og jeg vet fram og bak på en hammer. Jeg er til og med lykkelig eier av et brekkjern. Men for all del – som den huseieren jeg er har selvfølgelig huset mitt en egen konto på Instagram – The House of Boblebo ™️

Målet med bloggen er uten å være beskjeden å bli berømt, tjene millioner og gå opp den røde løperen samt deltakelse i Farmen og Skal vi danse. Baking er jeg enormt dårlig på men anser meg selv som en brukbar god kokk og skulle nok klart å hoste opp et lite herremåltid hvis jeg ble invitert på en eller annen matlagingskonkurranse.

Hvis noen melder seg som sponsor så er det ledig plass! #cashisking

Fra spøk til alvor. Jeg vil ikke påberope meg noe samfunnsansvar ved å blogge men jeg liker kåseri-formen; skråblikk og humor, ironi og sarkasme. Uregelmessige betraktninger om livets dont.

Og helt til slutt vil jeg bare nevne at det å uttrykke noe i skriftlig form ikke trenger være noen påberopelse av fasit og endelige fakta. Så om du deler et innlegg så husk at om jeg tar feil i mine antagelser så er jeg ikke personlig ansvarlig for spredning. Den spredningen er det du som gjør. Enten det handler om julepynt, politikk på ville veier, digitale vennskap eller annet tull og tøys jeg måtte finne på å skrive om. Så kan du selv velge om du ønsker å være den som sprer.

GOD LESING!

cropped-9556fa32-ad3b-41af-be00-d4bf3d7d8c05.jpeg